Donuts

Een donut als tussendoortje of traktatie? Hebt u ze graag gepersonaliseerd met foto of logo? Of is het eerder een thema-feestje?

Dat kan allemaal…

Bij #Broodcouture gaan we voor een ultieme beleving van de ambachtelijke donut.

Een lekkernij om je vingers van af te likken, met veel liefde en creativiteit versierd.

Donuts bestellen / offerte
  • Huisgemaakt met passie!

  • Als tussendoortje of traktatie.

  • Bestellen kan per 6 donuts.

Bestellen / offerte

Bestellingen gebeuren bij voorkeur via deze website, maar kunnen ook via facebook of via mail. Bestellen kan per 6 donuts.

Gelieve deze gegevens reeds in te vullen, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om verdere details te bespreken. Op basis van de ontvangen informatie kunnen wij u dan ook de prijs voor de gewenste donuts meedelen.

Opgelet! Dit formulier doorsturen staat niet gelijk aan bestellen. De bestelling is pas definitief nadat u van ons bevestiging krijgt voor de gewenste datum.

Bestelling donuts

Details donuts

Maximale uploadgrootte: 2.1MB
We verwerken uw persoonsgegevens alleen voor doelstellingen van intern beheer, met name de vlotte behandeling van uw bestelling en uw verzoek om inlichtingen. We gebruiken uw gegevens niet voor commerciële doeleinden, tenzij u aanvinkt dat u graag onze nieuwsbrief ontvangt, en we geven ze niet door aan derden. U kunt ten aller tijde deze gegevens opvragen, aanpassen of laten verwijderen. U kunt dit doen via nico@broodcouture.be