FAQ

Bevat bloem/gluten, ei, noten en zuivel.

Al onze producten zijn gemaakt in een omgeving waar gewerkt wordt met gluten, ei, noten en zuivel. Om die reden kunnen wij geen 100% allergeen-vrije producten aanbieden.

Mocht u een bepaalde allergie of intolerantie hebben, laat ons dat zeker weten. Wij kunnen, mits ruim op voorhand besteld, wel aan de meeste vragen tegemoet komen.

Al onze producten zijn handgemaakt en kunnen daardoor variëren.

Hoe?

Bestellingen gebeuren bij voorkeur via deze website, maar kunnen ook via de chatfunctie van onze facebook pagina of via mail. Vergeet dan zeker hetvolgende niet te vermelden : uw naam en telefoonnummer, datum van de gewenste afhaling, het thema, het aantal personen en de gewenste smaken.

Opgelet : Uw bestelling is pas definitief nadat u van ons bevestiging hebt gekregen.

Wanneer?

Gezien het unieke en tijdrovende karakter van onze gedecoreerde taarten en cupcakes kunnen wij slechts een beperkt aantal bestellingen per week aannemen. Ons streefdoel is immers het afleveren van gebak van uitstekende kwaliteit.

Bestellen gebeurt bij voorkeur 1 week vooraf, maar dan nog kunnen we niet altijd de garantie bieden of er nog plaatsjes vrij zijn. Reserveer dus tijdig uw datum om teleurstellingen te vermijden.

Betalingen gebeuren contant bij afhaling.

Uitzonderingen :

  • Voor het broodabonnement vragen wij u de betaling via overschrijving te doen. U zal bij bestelling van een abonnement van ons een mailtje krijgen met daarin de nodige gegevens.
  • Voor grote hoeveelheden en taarten (cake design & huwelijkstaarten) vragen wij een voorschot. Wij nemen hiervoor contact met u op om de nodige details te bespreken.

Wij hebben geen winkel, alles gebeurt op bestelling.

Via het bestelformulier kan u de gewenste afhaaldatum en -uur doorgeven. Vergeet dit zeker ook niet te doen indien u via facebook of mail bestelt! Zodra wij een bestelling ontvangen hebben, nemen wij contact met u op om de gewenste afhaaldatum en -uur te bevestigen.

Afhaalpunt : Frans van der Steenstraat 134/3 in Lennik.